+386 51 606 225 ali +386 598 128

Golf

logo-brez-napisa

Radenci

Golf igrišče Radenci, Rihtarovci 32, 9252 Radenci

Pravila igre

1.) Nosite primerna oblačila - zaželjene so golf kape, ovratne polo majice in argyle nogavice s karo vzorcem.

2.) Žogo morate brcniti v enem samem gibu. Žoge ne smete potiskati z zgornjim ali spodnjim delom stopala. Pred vsakim udarcem mora biti stopalo ločeno od žoge, postavljeno zadaj izza žoge.

3.) Počakajte z nadaljevanjem igre dokler se žoga popolnoma ne ustavi. Ni dovoljeno, da preprečite gibanje žoge, če le to premika veter.

4.) Brcnite žogo iz lokacije, kjer leži. Ni dovoljeno premikati žoge ali odstranjevati zagozdenih predmetov. Izjemoma lahko označite točko in odstraniti žogo, ko na kakšenkoli način ovira drugega igralca ali drugo žogo. 

5.) Igralec, ki je najbolj oddaljen od luknje, se prvi, ki udari žogo.

6.) Vrstni red igre temelji na rezultatu prejšne luknje. Igralec z najboljšim rezultatom bo najprej začel na naslednji luknji, sledi drugi in tako naprej.

7.) Če žoga pristane v vodni oviri jo vzamite iz vode in nadaljujte z igro iz mesta, ki je 2 koraka od najbližjega kopenskega mesta, kjer je žoga vstopila v vodno oviro (od meje označene z rdečim količkom).

8.) Zunanje mere igrišča so označene z belim količkom. Če žoga prečka belo linijo, igro nadaljujete iz mesta, ki je 2 koraka od mesta, kjer je žoga prešla linijo med belimi količki. Prejmete en kazenski udarec.

9.) Udarec iz bunkerja se izvaja iz enega koraka. Po udarcu je potrevno poravnati pesek

10.) Spoštujte igralce na igrišču.

Igrišče

pravila

Najboljši rezultati na igrišču:

65 (-7) Simon Detellbach

66 (-6) Uroš Hozjan

67 (-5) Viktor Belak (vsi FG Pomurje)


Klubski prvak 2020:Damijan Kaučič

Klubski prvak 2019:Damijan Kaučič

Golf Igrišče Radenci